• 7/7 wachtdienst 02/899 49 44

Op de Roze Wolk - Geconventioneerde vroedvrouwenpraktijk Holsbeek & Heusden

Persoonlijke, professionele prenatale begeleiding

Online afspraak maken

Ontdek de geruststelling van een persoonlijke, professionele prenatale begeleiding

Als professionele vroedvrouwenpraktijk zijn wij opgeleid om de fysiologische zwangerschap te begeleiden. We monitoren nauwgezet de zwangerschap en begeleiden je persoonlijk door dit mooie proces. Dat doen we in de vorm van prenatale begeleiding. 
  

Prenatale begeleiding bij Op de Roze Wolk

Vroedvrouwen zijn meer en meer een vertrouwde aanvulling van bezoeken aan de gynaecoloog. Vaak omdat je net maar enkele keren naar de gynaecoloog mag, is het verstandig om een gediplomeerde vroedvrouw onder de arm te nemen die je zwangerschap persoonlijk opvolgt. Wij checken alle parameters, afhankelijk van de zwangerschapsleeftijd, met behulp van tests en onderzoek
  • Controle bloeddruk
  • Bloedafnames 
  • Urineonderzoek
  • Onderzoek hartritme 
  • Suikertest

 

Wanneer start ik met een raadpleging en wat gebeurt er?

Je kan raadplegingen aanvatten vanaf het prille begin van de zwangerschap tot aan de eigenlijke bevalling. In alle gevallen maken we een dossier op, ook het moederboekje wordt gebruikt in de communicatie met andere zorgverleners. Daarin loggen we de medische geschiedenis en evolutie die van belang is voor jouw zwangerschap. De afspraken gebeuren in samenspraak met huisarts en gynaecoloog.

Voor de komende maanden overlopen we eveneens de aandachtspunten qua sport, voeding en andere aanbevelingen die het proces kunnen beïnvloeden.

Centraal aanspreekpunt voor al je vragen

We laten (toekomstige) ouders in een comfortabele omgeving kennis maken met de mogelijkheden omtrent je zwangerschap, bevalling en prille ouderschap. Zo kan je bewuste en weloverwogen keuzes maken. Wij bieden daarom toekomstige ouders de tijd en ruimte om al hun vragen te stellen, in alle vertrouwen en veiligheid. 

Onze prenatale begeleiding omvat ook uitgebreide workshops en lessen vol van praktische tips over o.a.
  • Voeding voor de baby
  • Het bevallen en de arbeid
  • Draagsystemen
  • ...
Kijk hier voor de beschikbare workshops en lessen

Hoeveel kost een prenatale begeleiding bij Op de Roze Wolk?

Op de Roze Wolk is een geconventioneerde vroedvrouwenpraktijk die werkt met een derdebetalersregeling. Onze sessies zijn dus in overeenstemming met het RIZIV en worden terugbetaald. 
 
Voor de eenmalige opstart van het dossier vragen wij €35. Je hebt dan ook de mogelijkheid om voor dringende vragen - tot 1 jaar na de bevalling - ons wachtnummer te bellen!
 

Volg ons op Facebook

Volg ons op instagram

Word deel van onze community

Dringende vragen?

7/7 wachtdienst 02/899 49 44 Bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 Buiten deze uren enkel voor urgente zaken aub

Intellectuele eigendom rechten voorbehouden aan BVBA M&M Projects Gobbelsrode 146 3220 Holsbeek